Bursaspor’un penaltı başarısızlığı

Bursaspor’un penaltı başarısızlığı

Bursaspor, bu sezon kazandığı penaltıları gol yapamıyor. Yeşil-beyazlılar, ligde bu sezon kazandığı 4 penaltıdan sadece birinde ağları havalandırdı.

Yeşil-beyazlılar, dün sahasında karşılaştığı Atiker Konyaspor mücadelesinden golsüz eşitlikle ayrıldı. 20 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig’de Timsah, 24 puanla 11. sırada yer alıyor. Düşme hattının 4 puan uzağında yer alan yeşil-beyazlılar, bu sezon kazandığı penaltı atışlarında büyük şansızlık yaşıyor. Timsah, bu sezon rakipleriyle oynadığı maçlarda 4 kez beyaz noktaya gitti. Bu vuruşların 3’ünü Aytaç Kara, 1 tanesini ise Umut Nayir kullandı.

Aytaç Kara, Atiker Konyaspor ile oynanan ilk maçta penaltıyı gole çevirdi. Daha sonra Galatasaray ve Evkur Malatyaspor maçlarında topun başına geçen Kara, penaltıları gole çeviremedi. Kara, Galatasaray maçında kaleci Muslera’dan dönen topu ağlarla buluşturdu. Umut Nayir ise, dünkü maçta kazanılan penaltı için topun başına geçti. Golcü oyuncunun vuruşunda top direkten oyun alanına geldi. Bursaspor, böylelikle kazandığı son 3 penaltıyı gole çeviremedi.

BURSA/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN