Çağtay Ulusoy Johnny Depp'e benzetildi

Çağtay Ulusoy Johnny Depp'e benzetildi

İngilizcesini geliştirmek için ABD'ye giden oyuncu Çağtay Ulusoy kısa süre içinde yakın dostluklar kurdu. Dolce and Gabbana'nın pijama partisine katılan Ulusoy'u görenler, Ulusoy'u Johnny Depp'e benzetti.

'Delibal' isimli sinema filminin vizyona girmesiyle yeniden ABD'ye giden Çağatay Ulusoy, artık Hollywood'lu oldu! Yakışıklı oyuncu, İngilizce ve oyunculuk eğitimi için gittiği Los Angeles'ta moda ve sinema sektöründen birçok yıldızla arkadaşlık kurdu. Bu isimlerden biri de dünyaca ünlü marka Dolce& Gabbana'nın kurucularından Stefano Gabbana.

Ulusoy, modacının özel davetlisi olarak pijama partisine katıldı. Stefano Gabbana, partinin ardından Ulusoy'un fotoğrafını Instagram'da paylaştı. Gabbana, 'Çağatay' yerine ise yanlışlıkla 'Catagay' yazdı. Partide ilgi odağı olan ünlü oyuncu, ABD'liler tarafından 'Karayip Korsanları' filmiyle hafızalara kazınan Johnny Depp'e benzetildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN