Çağtay Ulusoy'un yeni partneri belli oldu

Çağtay Ulusoy'un yeni partneri belli oldu

Bir kot firması için ekran karşısına geçen Çağtay Ulusoy partneri olarak ünlü model Gigi Hadid'i istemişti. Firma Hadid yerine Victoria's Secret mankeni olan Taylor Marie Hill'le anlaştı.

Kariyerinde ilk kez reklam filminde oynayan Çağtay Ulusoy'un partneri meleklerden oldu!

Bir kot firmasının yeni reklam yüzü olan oyuncu, bu ilk projesi için dünyaca ünlü manken Gigi Hadid ile çalışmak istemişti. Yaklaşık 1 milyon 800 bin lira aldığı iddia edilen oyuncunun bu isteği karşı taraf tarafından olumsuz karşılanmıştı. Gigi Hadid'in yüksek ücret istemesi şirketin başka bir isme yönelmesine neden olmuştu. Gigi Hadid'e alternatif olarak başka bir manken bakan şirket, Victoria's Secret meleklerinden Taylor Marie Hill ile anlaştı. İkili önceki gün reklam çekimlerinin startını verdi. Çekimleri hâlâ Bodrum'da devam eden reklam filminin konsepti ise 'Bize Uyar' oldu.

16-04/01/uqoud.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN