Cam silen kadın beşinci kattan dereye düştü

Cam silen kadın beşinci kattan dereye düştü

Beşinci katın evinin pencere camlarını silen kadın, dengesini kaybederek apartmanın yanından geçen dereye düştü. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.

İstanbul'da akılalmaz olay! Pendik'te bir kadın, binanın beşinci katından dereye düştü. Hastaneye kaldırılan kadının ağır yaralı olduğu öğrenildi.

BEŞİNCİ KATTA DENGESİNİ KAYBETTİ

Olay saat 14.00 sıralarında Pendik'in Kavakpınar Mahallesi'nde meydana geldi. İki çocuk annesi Hayriye Yıldırım, oturduğu binanın beşinci katındaki penceresinden, içinde sığ su bulunan dereye düştü. Sesleri duyan mahalle sakinleri durumu sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

CAM SİLERKEN DÜŞTÜĞÜ İDDİA EDİLDİ

İtfaiye ekipleri 28 yaşındaki kadını, dereden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Ağır yaralanan Hayriye Yıldırım, ambulansla Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Bir mahalle sakini, "Cam silerken düştüğünü söylediler Ara ara nefes alıyordu" dedi. Olay ilgili soruşturma sürüyor.

İSTANBUL/DHA








İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN