Çanakkale'de göçmen kaçakçılığı operasyonu

Çanakkale'de göçmen kaçakçılığı operasyonu

Çanakkale il merkezli 3 ilde düzenlenen kaçak göçmen operasyonunda 14 kişi tutuklandı. Belirlenen adreste yapılan aramalarda çok sayıda doküman ele geçirildi.

Çanakkale merkezli 3 ilde göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 17 şüpheliden 14'ü tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Çanakkale, İstanbul ve Balıkesir'de belirlenen adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonda yakalanan zanlıların jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

14'Ü TUTUKLANDI

Adliyeye sevk edilen 17 şüpheliden 14'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İl Jandarma Komutanlığınca, 26 Ocak'ta Çanakkale, İstanbul ve Balıkesir'de düzenlenen eş zamanlı operasyonda, göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla 17 kişi yakalanmış, belirlenen adreslerde yapılan aramada çok sayıda bot, bot motoru, sahte ehliyet, can yeleği, telefon, SIM kart ile doküman ele geçirilmişti.

AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN