Çanakkale’deki Anzak Günü’nü kana bulayacaktı: DEAŞ'lı terörist yakalandı

Çanakkale’deki Anzak Günü’nü kana bulayacaktı: DEAŞ'lı terörist yakalandı

Anzak günü etkinliklerine yönelik DEAŞ terör örgütü adına eylemsel faaliyetlerde bulunabileceği değerlendiren Suriye uyruklu bir kişi Tekirdağ’da yakalandı.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekiplerince Tekirdağ genelinde terör örgütlerinin faaliyetlerinin ve örgüt adına faaliyet gösteren şahısların deşifre edilmesine yönelik operasyon başlatıldı.

Yürütülen çalışmalarda DEAŞ terör örgütü üyeliğinden Osmaniye’de yapılan operasyonda yakalanarak gözaltına alınan şüphelilerin kullandığı cep telefon numarası ile irtibatlı olduğu anlaşılan ve 24-25 Nisan tarihinde Çanakkale’de yapılacak olan Anzak günü etkinliklerine yönelik DEAŞ terör örgütü adına eylemsel faaliyetlerde bulunabileceği değerlendiren Suriye uyruklu A.H. isimli şahıs Tekirdağ’da yakalandı. Şahsın üzerinde yapılan aramada 1 adet cep telefonu ele geçirildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN