Canan Kaftancıoğlu'na 10,5 yıla kadar hapis istemi

Canan Kaftancıoğlu'na 10,5 yıla kadar hapis istemi

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evindeki pergolanın fotoğraflanmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 10,5 yıla kadar hapsi istendi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evindeki pergolanın fotoğraflanmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan iddianame kabul edildi.

Buna göre, CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu hakkında 'suç işlemeye tahrik', 'suçu ve suçluyu övmek' suçlamalarıyla dava açıldı. Kaftancıoğlu, 9 aydan 10,5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN