Çavuşoğlu, Cezayir Başbakanı Cerrad ile görüştü

Çavuşoğlu, Cezayir Başbakanı Cerrad ile görüştü

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Cezayir Başbakanı Abdulaziz Cerrad ile bir araya geldi. Çavuşoğlu, kabulde Başbakan Cerrad'ı kurulan yeni hükümet dolayısıyla kutladı.

Cezayir'de resmi temaslarda bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kabulde Başbakan Abdulaziz Cerrad'ı kurulan yeni hükümet dolayısıyla kutladı.

Çavuşoğlu ayrıca temasları kapsamında Cezayir Dışişleri Bakanı Sabri Bukadum ile de bir araya geldi.

"PEK ÇOK ALANDA İLİŞKİLERİ GELİŞTİRMENİN ZAMANI"

İkili görüşmenin ardından gerçekleştiren heyetler arası görüşmede Çavuşoğlu, hafta başında kurulan yeni hükümette yer almasından dolayı mevkidaşını tebrik etti.

Türkiye-Cezayir arasındaki iş birliğine işaret eden Çavuşoğlu, "Ekonomi dahil pek çok alanda ikili ilişkileri geliştirmenin zamanı" dedi.

Bölgesel meselelerde iş birliğinin önemine dikkati çeken Çavuşoğlu "İki ülkeyi de ilgilendiren gelişmeler var. Beraber çalışırsak barış ve istikrarı getireceğimize dair güvenimiz var" ifadesini kullandı.

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN