Çavuşoğlu'ndan Erbil'deki saldırıya ilişkin açıklama

Çavuşoğlu'ndan Erbil'deki saldırıya ilişkin açıklama

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Erbil'de bir Türk diplomatın şehit olduğu silahlı saldırıyla ilgili Bağdat ve Erbil ile temas halinde olduklarını, gerekirse heyet gönderileceğini açıkladı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Erbil'de yaşanan saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, ''Erbil Başkonsolosluğu'nda görevli bir arkadaşımız bir lokantada yemeğini yerken edindiğimiz bilgiye göre 3 kişi tarafından saldırıya uğruyor. Çalışma arkadaşımız şehit oldu. Allah rahmet eylesin. Saldırganlar yine yan masada Iraklı 2 kişiye daha saldırıyorlar birisi vefat ediyor diğeri de ağır şekilde yaralı. Hem Bağdat ile hem Erbil ile temas halindeyiz. Saldırganların yakalanması için temaslarımızı sürdürüyoruz'' ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN