Çek Cumhuriyeti Türkiye yenilgisinden sonra dağılma sürecine girdi

Çek Cumhuriyeti Türkiye yenilgisinden sonra dağılma sürecine girdi

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki Türkiye mağlubiyeti, Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'nda 'deprem' etkisi yarattı. Plasil ve Lafata milli takımı bıraktı, Cech ve Rosicky'nin aynı kararı alması bekleniyor.

Türkiye'ye karşı alınan 2-0'lık yenilgiyle kupaya veda eden Çek Cumhuriyeti'nde Sparta Prag'ın tecrübeli forveti David Lafata ve Bordeaux'da forma giyen orta saha oyuncusu Jaroslav Plasil (34), milli takımı bıraktıklarını açıkladılar. 

CECH VE ROSİCKY DE BIRAKABİLİR

Associated Press, yıldız oyuncular Petr Cech (34) ve Tomas Rosicky'nin (35) de bu iki isme katılarak milli takım kariyerlerine nokta koyabileceğini bildirdi. 

'GENÇLERE ŞANS VERME VAKTİ'

Ajans, Euro 2016'daki en yaşlı üçüncü ekip olan Çek Cumhuriyeti'nin en genç oyuncusunun yedek kaleci Tomas Koubek olduğunu hatırlatarak, "Çekler için gençlere şans verme vakti geldi" yorumunda bulundu. Associated Press, bu noktada Türkiye'nin Çekler için iyi bir örnek olabileceğini de savundu.

EMRE MOR...

Fatih Terim'in 18 yaşındaki Emre Mor'a Çek Cumhuriyeti karşısında şans verdiğini anımsatan ajans, bu futbolcunun hızının Çek savunmasını sürekli zorladığını belirtti. Associated Press, karşılaşmanın 10. dakikasında Burak Yılmaz'ın attığı golün asistinin Emre Mor'dan geldiğinin de altını çizdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN