Cenevre'deki Suriye görüşmeleri 2 Şubat'ta ertelendi

Cenevre'deki Suriye görüşmeleri 2 Şubat'ta ertelendi

Cenevre’deki Suriye görüşmelerinin 2 Şubat Salı gününe ertelendiği öne sürüldü. Ajanslardan konuyla ilgili çelişkili bilgiler geldi.

Doğan Haber Ajansı, bugün İsviçre'nin Cenevre kentinde başlaması planlanan Suriye görüşmeleri 2 Şubat Salı gününe ertelendiğini duyurdu. Aynı sıralarda AFP ise Birleşmiş Milletler'e dayandırdığı haberde "görüşmelerin hala bugün başlamasının beklendiğini" bildirdi.

Suriye halkına yönelik sesli bir mesaj yayınlayan BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, görüşmelerin başlayacağını fakat "nerede ve kiminle olacağının netleşmediğini" söylemişti.

Güncelleniyor...

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN