Ceylan'ın kızı Melodi kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilen hayatı...

Ceylan'ın kızı Melodi kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilen hayatı...

Şarkıcı Ceylan'ın kızı Melodi Bozkurt, hayatını sürdürdüğü Kanada'da özel bir şirkette çalışıyor. 2015 yılında iktisadi ve idari bilimler fakültesinden mezun oldu. Zaman zaman söylediği şarkılarla gündeme gelse de Melodi Bozkurt'un mesleği yöneticilik ve işletmecilik olduğunu belirtelim. İşte biyografisi...

Şarkıları kadar özel hayatıyla da gündeme gelen Ceylan'ın Melodi ve Yiğitcan adında iki çocuğu bulunuyor. İlk evliliğinden olan kızı Melodi Bozkurt, Star TV'de yayınlanan 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programında annesiyle canlı yayında görüntülü görüşme gerçekleştirmiş ve duygusal anlar yaşanmıştı.

2021-04-06-164103.jpg
Melodi Bozkurt ve Ceylan Avcı

MELODİ BOZKURT'UN HAYAT HİKAYESİ

14 Eylül 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Melodi Bozkurt aslen Tuncelilidir. Annesi şarkıcı Ceylan Avcı, babası Erhan Bozkurt'tur. Çift aslında kuzendir. Ceylan'ın ikinci evliliğinden olan oğlu Yiğitcan, Melodi Bozkurt'un üvey kardeşidir.

İstanbul Beylikdüzü'nde özel bir akşam lisesinden mezun oldu. Lisans eğitimini Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde tamamladı. Yüksek lisans eğitimini Kanada'nın Toronto kentinde aldı.

Eğitiminin ardından Kanada'ya yerleşti ve burada özel bir şirkette çalışma hayatına başladı.

Katıldığı bir programda annesi Ceylan ile 'Severim Ama Güvenemem ki' şarkısında düet yaparak magazin basınının dikkatini çekti.

Ceylan, kızı Melodi Bozkurt'un sanat camiasından uzak kalmasını tercih ettiğini söyledi. Annesinin kararlarına saygı duyduğunu belirten Melodi Bozkurt ise, Instagram hesabından paylaştığı videolarda canlı performanslarıyla beğeni topluyor.

0820201558033613781.jpg
Melodi Bozkurt ve Erhan Bozkurt

ÖZEL YAŞAMI

1992 doğumlu olan Melodi Bozkurt, 2021 yılı itibarıyla 29 yaşındadır ve bekardır.

Melodi Bozkurt 1.64 metre boyunda, 53 kilo ve başak burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @bozkurtmelodi, Youtube'da @OhaKanada kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN