Chelsea, Everton karşısında ecel terleri döktü

Chelsea, Everton karşısında ecel terleri döktü

Premier Lig'de küme düşme hattına kadar gerileyen son şampiyon Chelsea, Everton karşısında bir puanı 90+8'de Terry'nin golüyle aldı.

İngiltere Premier Lig'in 22. haftasında Chelsea, Everton'la karşı karşıya geldi. Stamford Bridge'te oynanan karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken, ikinci yarı muhteşem bir mücadeleye sahne oldu. İngiltere'nin son şampiyonu Chelsea son dakiklarda güldü. 

48. dakikada önce John Terry kendi kalesine attı ve konuk takım öne geçti. 5 dakika sonra Mirallas harika bir golle farkı ikiye çıkardı. Şoktan çabuk çıkan Londra ekibi, 64. dakikada Costa ve 66. dakikada Fabregas ile 2 gol bularak skora dengeyi getirdi.

90+8'de yaşlı kurt sahnede

Ancak uzatmanın ilk dakikasında Mori skoru 3-2'ye getiren gole imza attı. Ancak 90+8'de Terry ofsayt kokan bir golle skoru 3-3'e getirdi ve mücadele bu skora sona erdi.


Bu sonucun ardın puanını 25'e çıkaran Chelsea 14. sırada yer alırken, 29 puanı bulunan Everton, 11. sırada yer aldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN