CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı

CHP Ankara Belediye Başkan adayı kimdir? sorusu vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor. CHP belediye başkan adaylarını henüz açıklamadı ana 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP'nin Ankara adayı için kulislerde birbirinden farklı iddialar konuşuluyor. CHP yerel seçimlerde Ankara'da İYİ Parti ile ittifak yapacak mı? Bu soru CHP Ankara belediye başkan adayının açıklanması ile birlikte belli olacak. İşte belediye başkan adayları ile ilgili son dakika açıklamaları...

CHP Ankara Belediye Başkan adayı kim olacağı hakkında siyasi kulislerde birbirinden farklı iddialar konuşuluyor. CHP belediye başkan adaylarının perşembe günü açıklanması bekleniyor. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti ve CHP'nin ittifak yapıp yapmayacağı merak ediliyor. CHP Ankara Belediye Başkan adayını açıklayınca işbirliği yapıp yapmayacakları belli olacak. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP belediye başkan adayları 6 Aralık günü açıklanacak. 

CHP ANKARA BELEDİYE BAŞKAN ADYI KİM?

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP ankara belediye başkan adayı seçmenler tarafından merak ediliyor. Başkent Ankara yerel seçimlerde en önemli kentlerden birisi. Yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. Seçimler yaklaşırken partiler de yavaş yavaş il ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklamaya başladı. CHP Ankara Belediye Başkan adayı kim olacağı 6 Aralık perşembe günü belli olacak. CHP Ankara belediye başkan adayı açıklandığı andan itibaren haberimizde olacak. 

18-12/04/mansur-yavas-ankara.jpg

MANSUR YAVAŞ'TAN ROZETLİ GÖNDERME

CHP ve İYİ Parti'nin Ankara'dan aday göstermek istediği Mansur Yavaş'tan iki siyasi partiye rozet göndermesi geldi. Ay yıldızlı bir rozet fotoğrafı paylaşan Yavaş, "Bundan daha güzel rozet var mıdır?" dedi.
 
Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde, Ankara büyükşehir  belediye adaylığı için hem CHP hem de İYİ Parti’nin gündeminde olan Mansur Yavaş, daha önce “Ankara rozetsiz olarak yönetilmelidir” ifadelerini kullanmıştı.

İki partinin de gündemindeki yerini koruyan Yavaş, bu kez rozetli bir göndermede bulundu. Sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan Yavaş, “Bundan daha güzel rozet var mıdır?” ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN