CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan Öğretmenler Günü mesajı

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan Öğretmenler Günü mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Öğretmenler Günü'nü sosyal medyadan paylaştığı mesajla kutladı: Öğretmenleri baş tacı yapmayan bir toplumun geleceği yoktur. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü nedeniyle sosyal medyadan bir mesaj paylaştı.

"Öğretmenleri baş tacı yapmayan bir toplumun geleceği yoktur. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun." başlığıyla mesajını paylaşan Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"ÖĞRETMEN KAİNATI ÖĞRETİR"

"Öğretmenlik mesleği dünyanın bütün toplumlarında diğer mesleklerden farklı bir yere sahiptir. Öğretmen kişileri eğitir, onlara dünyayı öğretir. Bilgiyi öğretir, beraber yaşamayı, tartışmayı, sorgulamayı öğretir. Yani dünyayı öğretir. Yani kainatı öğretir. Öğretmenleri baş tacı yapmayan bir toplumun geleceği yoktur. Çocuğumuzu inşa eden, çocuğumuzu yetiştiren, onun yeteneğini keşfeden, o yeteneklerin gelişmesini sağlayan kişinin adı öğretmendir. Öğretmenlerimizin önünde saygıyla eğiliyoruz ve onlara şükranlarımızı sunuyoruz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN