CHP Paralel Yapı Komisyonu kurdu - Son dakika haberleri

CHP Paralel Yapı Komisyonu kurdu - Son dakika haberleri

Paralel Devlet Yapılanması'nın darbe girişimine karşı hükümete destek veren CHP komisyon kurdu. PDY mağduru vekiller İlhan Cihaner ve Dursun Çiçek de komisyonda.

HİLAL ÖZTÜRK / ÖZEL HABER

PDY mağduru CHP'li vekiller Dursun Çiçek ve İlhan Cihaner ile eski DGM Savcısı Ömer Süha Aldan'ın da aralarında olduğu 5 milletvekilinden oluşan bir komisyon kuruldu. Önceki gün kurulan komisyonu PDY Terör Örgütü oldukları iddiasıyla gözaltına alınan isimlerin gerçekte bu yapıyla bağlantılı olup olmadıklarını araştıracak. Ayrıca PDY mağduru ve yapıyı yakından bilen Cihaner, Çiçek ve Aldan'ın da aralarında olduğu vekiller PDY mensuplarıyla ilgili bilgilerini hem hükümetle hem de güvenlik birimleriyle paylaşacak. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN