CHP'den temel atma törenine tepki: Şeyh hazretleri milli yüzücü mü?

CHP'den temel atma törenine tepki: Şeyh hazretleri milli yüzücü mü?

AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un olimpik yüzme havuzunun temel atma törenine Şeyh Abdulselam El Haznevi’yi çağırması sosyal medyada tepki çekti. Kareyi paylaşan Tanal, “Şeyh hazretleri, milli yüzücü mü ki?” diye sordu.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Kuş, açılacak olan yarı olimpik yüzme havuzunun temel atma törenine Şeyh Abdulselam El Haznevi’ni de çağırıp, sosyal medya üzerinden birlikte oldukları fotoğrafları paylaştı. 

Muş paylaşımında, “Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzun temelini atıyor, ilk kazmayı vuruyoruz. Bölgenin kanaat önderlerinden Şeyh Abdulselam El Haznevi ile birlikte alanda incelemelerde bulunduk. Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuz şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

1.jpg

“BİLGİLİ KİMSELER TARAFINDAN YAPILMASINI TAVSİYE EDİYORUM”

AK Partili Belediye Başkanı Kuş'un paylaşımını alıntılayarak tepki gösteren CHP'li Mahmut Tanal, “Olimpik yüzme havuzlarının teknik özellikleri Dünya standartlarına göre belirlenen bu teknik özelliklere uygun bir havuz yapımı havuzun kalitesini ortaya çıkarır. Olimpik havuz inşasının mutlaka bu konuda bilgili kimseler tarafından yapılmasını tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı.

2.jpg

“ŞEYH HAZRETLERİ MİLLİ YÜZÜCÜ MÜ?”

Bir süre sonra ikinci bir paylaşım daha yapan Tanal, Eyyübiye Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Kuş’a ”Şeyh Hazretleri, milli yüzücü mü ki, olimpik yüzme havuzu inşaatında incelemelerde bulunuyor?” diye sordu.

4-001.jpg

“SEBEBİ, MEDRESEYİ ENGELLEYİP ENGELLEMEYECEĞİ İSTİŞARESİDİR”

Tanal’a yanıt veren Mehmet Kuş ise “Sayın vekilim, bu projemiz tek tip projedir. Kanaat önderimizle birlikte inceleme yapmamızın sebebi, yüzme havuzu yapılacak alanın yanındaki yapımı devam eden medreseyi engelleyip engellemeyeceği istişaresidir. Saygılarımı sunarım” paylaşımında bulundu.

3-001.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (40)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
40 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN