CHP'liler kadın sanatçıyı meclisten yaka paça attı

CHP'liler kadın sanatçıyı meclisten yaka paça attı

CHP'li Beşiktaş Belediye Meclisi'nde derdini anlatmak isteyen sanatçı, yaka paça dışarı atıldı. CHP'li Meclis üyeleri "Demokrasi" ve "Halk iradesi" diye bağıran kadını tartakladı.

[Karar]

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile bir etkinlik için görüşen ama sonuç alamayan Komşu Kapısı Derneği üyeleri, bugün Belediye Meclis üyeleriyle görüşmek istedi. Tiyatro oyuncusu Hülya Karakaş, grup adına Meclis'te derdini anlatmak istedi ancak CHP'li meclis üyeleri tarafından yaka paça dışarı atıldı. "Demokrasi ve halk iradesi" için kendisinin dinlenmesini isteyen Karakaş'a bazı CHP'li meclis üyeleri de "çık dışarı" diye bağırdı. Güvenlik görevlisi ve CHP'liler tarafından tartaklanan Karakaş dışarı çıkarıldı. 



Karakaş olay sonrası yaptığı açıklamada bir kültür sanat projesi için Murat Hazinedar ile görüşmek istediğini ancak aylardır randevu alamadığını söyledi. Karakaş, yaşananlara rağmen yine de CHP'ye oy vereceğini söyledi. 



Gezi eylemlerine destek veren Komşu Kapısı Derneği üyelerine CHP'li belediye meclisinde yapılan muamele tepki topladı. 

Murat Hazinedar, Gezi'nin simgelerinden Abbasağa Parkı'nda da kepçelerle düzenleme yapmak istemişti. Gezicilerin tepkisi üzerine parkı ziyaret eden Hazinedar "Her şeyi halka soramam" demişti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN