CHP'nin İzmir sürprizinden sonra Aziz Kocaoğlu'dan ilk açıklama

CHP'nin İzmir sürprizinden sonra Aziz Kocaoğlu'dan ilk açıklama

CHP'nin Tunç Soyer sürprizinin ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'ndan ilk açıklama geldi: Tüm Cumhuriyet Halk Partililer, hiçbir ayrı gayrıya girmeden adaylarımızın arkasında kenetlenmelidir.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Tüm Cumhuriyet Halk Partililer, hiçbir ayrı gayrıya girmeden adaylarımızın arkasında kenetlenmelidir." ifadesini kullandı.

Kocaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, parti içerisinde aday belirleme süreci öncesinde yaşanan demokratik mücadelenin bugünden itibaren sonlandırılması gerektiğini vurguladı.

31 Mart seçimlerinin hayırlı olmasını dileyen Kocaoğlu, şunları kaydetti: "Başta Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Tunç Soyer olmak üzere tüm belediye başkan adaylarımızla durup dinlenmeden çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam etmeli ve partimizin bayrağını yukarı, daha yukarı taşımalıyız. Fikir ayrılıkları, farklı aday adaylarının arkasında saf tutma durumu artık bitmiştir. Tüm Cumhuriyet Halk Partililer, hiçbir ayrı gayrıya girmeden adaylarımızın arkasında kenetlenmelidir. Bize yakışan budur. Parti terbiyesi de zaten bunu gerektirir. Biz şahsi ikbali için değil, ülkesi, milleti ve partisi için yanıp tutuşan insanlarız."

İZMİR/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN