Cimbom'dan potaya transfer yağmuru

Cimbom'dan potaya transfer yağmuru

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, kötü gidişatın önüne geçebilmek için 3 takviye birden yaptı. Sarı-Kırmızılı ekip, Assem Marei, Travis Trice ve Amile Jefferson ile anlaşma sağladı.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, bu hafta oynayacağı Fenerbahçe Beko maçı öncesinde kadrosuna 3 kritik takviye yaptı. Sarı-Kırmızlı ekip ilk olarak Mısırlı pivot Assem Marei'yi kadrosuna dahil etti. 28 yaşında ve 2,06 metre boyundaki Marei ile opsiyonlu olmak üzere sezon sonuna kadar anlaşma sağlandı. Mısırlı pivot, bu sezonun ilk bölümünde Fransa Pro A'da Metropolitans 92 takımında görev aldı.

Galatasaray'ın bir diğer takviyesi ise ABD'li oyun kurucu Travis Trice oldu. Ülkemizde daha önce TOFAŞ'ta forma giyen 27 yaşındaki oyuncu son olarak Fransa'da SIG Strasbourg forması altında çıktığı16 lig maçında 11,1 sayı, 1,9 ribaund ve 3,6 asist ortalamalarıyla mücadele etti.

Sarı-Kırmızlı ekibin son takviyesi ise Amile Jefferson oldu. 27 yaşındaki ABD'li pivot, son olarak 2018-2019 ve 2019-2020 sezonlarında Orlando Magic'in G-League takımı Lakeland Magic'te forma giydi. Uzun forvet ve pivot mevkilerinde görev yapan oyuncu, geçen sezon çıktığı 7 maçta 25,9 sayı, 12,6 ribaund ve 3 asist ortalamaları yakaladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN