Çin'de son 5 ayın en yüksek vaka sayısı

Çin'de son 5 ayın en yüksek vaka sayısı

Çin'de son 24 saatte 63 yeni koronavirüs vakası tespit edildi. Bu sayı ülkede son 5 aydır görülen en yüksek vaka sayısı oldu.

Salgının başladığı Çin'de Ulusal Sağlık Komisyonu'nun açıkladığı verilere göre son 24 saatte rapor edilen 63 koronavirüs 5 ayın en yüksek sayısı olarak kayıtlara geçti.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün başladığı Çin'den kötü haber geldi. Ülkenin Hebei bölgesinde yerel yetkililer geniş çaplı Kovid-19 testlerine başladı. Bölgede toplanmalar yasaklanırken, giriş ve çıkışlara yönelik kısıtlamalar getirildi. Çin'de Ulusal Sağlık Komisyonu'nun açıkladığı verilere göre son 24 saatte rapor edilen 52 Covid-19 vakasının 51'i başkent Pekin'de bulunan Hebei bölgesinden geldi. Öte yandan, Hebei bölgesindeki rakamlar da dahil olmak üzere Çin'de son 24 saatte toplamda 63 Covid-19 vakası rapor edildi. Bir önceki günü bu sayı 32 olmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN