Cinderes'teki YPG hedeflerine top atışı

Cinderes'teki YPG hedeflerine top atışı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afrin Harekatı'nda bir helikopterimizin düşürüldüğünü açıklamasının ardından Afrin'deki Cinderes bölgesinde terör hedefleri yoğun ateş altına alındı.

Hatay'da sınır birliklerinde konuşlu Fırtına obüsleri ve Çok Namlulu Roket Atarlar (ÇNRA) ile Afrin'deki terör hedefleri yoğun ateş altına alındı Reyhanlı ilçesindeki Oğulpınar Hudut Karakolu'ndan Afrin bölgesindeki Cinderes kırsalı yoğun şekilde vuruldu.

18-02/10/resimid_8899042.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da katıldığı bir toplantıda "Az önce bir helikopterimiz düşürüldü. Bedelini fazlasıyla ödeyecekler. Bütün bunlar olacak, bir savaşın içindeyiz. Kaybımız da olacak ama verdirdiğimiz kayıplar da olacak. Sayısal olarak çok kabarık miktarda füze depolarını imha ettik. Bunlar, çıldırtıyor. Biz tabii bunların bedelini çok daha ağır ödeteceğiz. Bizim bir helikopterimiz gidecek ama onlar bunun bedelini katbekat fazlasıyla ödeyecekler'' demişti. Başbakan  Yıldırım, düşen helikopterin ATAK olduğunu açıkladı. Yıldırım düşürüldüğüne dair net bir bilgi yok açıklaması yaparken, TSK "Kırıma uğradı, teknik inceleme başlatıldı' bilgilendirmesi yaptı.

Cinderes'teki terör hedeflerinin helikopterimiz düştükten sonra top atışına tutulması dikkat çekti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN