Cizre ve Silopi'deki operasyonlarda 8 asker yaralandı

Cizre ve Silopi'deki operasyonlarda 8 asker yaralandı

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçelerindeki operasyonlarda 8 askeri hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçelerinde devam eden operasyonlarda 8 askerin hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandığını, 25 teröristin ise ölü olarak ele geçirildiğini bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı, internet sitesi üzerinden dün yaşanan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Buna göre; Iğdır Karakoyunlu'da devam eden operasyonda, teröristlerce kullanılan bir sığınakta, muhtelif yiyecek ve yaşam malzemesi (3 kg pirinç, 4 kg zeytin, 5 kg tuz, 15 karton sigara, 27 metre branda) ele geçirildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN