Comolli yeni sol bek için prensip anlaşmasına vardı

Comolli yeni sol bek için prensip anlaşmasına vardı

Fenerbahçe'de devre arasında çizilecek yol haritası belirlendi. Sportif Direktörü Damien Comolli, yeni sol bek çalışmalarını sürsürüyor.

Şampiyonluk hedefi doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-lacivertli takımda devre arası transfer çalışmaları sürüyor. Yoğun bir çalışma yürüten sarı-lacivertlilerde, sportif direktör Damien Comolli'nin hummalı bir çalışma içerisinde olduğu öğrenildi.

FİNANSAL FAİR-PLAY'E GÖRE HAREKET EDİLECEK

Ekonomik anlamda halen daha zorlu bir yolda olan Fenerbahçe'de Damien Comolli'nin dikkatli adımlar atmaları gerektiğine inanıyor. Kulübün şartlarına ve başta finansal fair-play kuralları olmak üzere ekonomik değerlere uygun hareket edeceklerini bilen Fransız direktör, bu doğrultuda çalışıyor.

ALTERNATİFLERE DE BAKILACAK

Milliyet'te yer alan habere göre sarı-lacivertlilerin şu anda boşta olan Portekizli Fabio Coentrao ile prensipte anlaştığı öğrenildi. Ancak Damien Comolli önderliğinde transferde sol bekteki diğer alternatiflere bakılıyor, eğer istenilen sonuç alınamazsa Coentrao ile sözleşme imzalanması amaçlanıyor.

20-01/04/coentrao.jpgFabio Coentrao

VEDAT MURİÇ KESİNLİKLE SATILMAYACAK

Fenerbahçe'de bir diğer önemli konu da Vedat Muriç oldu. Devre arasında ciddi bir teklifin olduğu Muriç'in şu anda kesinlikle satılmaması gerektiği kararı alındı. Ligi şampiyon bitirmek isteyen Fenerbahçe'de Kosovalı yıldız ihtiyaç olduğu ve bu nedenle sezon sonuna kadar satışın olmayacağı aktarıldı.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN