Çorum'da FETÖ'den 7 kişi tutuklandı, 12 kişi serbest bırakıldı

Çorum'da FETÖ'den 7 kişi tutuklandı, 12 kişi serbest bırakıldı

Çorum'da, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan 19 kişiden 7’si tutuklandı, 12 kişi adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan 19 şüpheli, dün adliyeye sevk edildi.

Hakim karşısına çıkarılan 19 şüpheliden 0.Ç. S.Ü., A.A., Ö.U., A.A., S.A. ve Ö.İ. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğerleri ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

ÇORUM/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN