Çorum'da Zeytin Dalı Harekatı'na destek yürüyüşü

Çorum'da Zeytin Dalı Harekatı'na destek yürüyüşü

Çorum'da Zeytin Dalı Harekatı'na destek yürüyüşü düzenlendi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığınca organize edilen  etkinlik kapsamında Hürriyet Meydanı'nda toplanan Belediye Başkan Yardımcısı Zeki  Gül, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Saadet  Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, çeşitli sendika ve sivil toplum kuruluşlarının  temsilcileri ile vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ve dövizlerle Gazi  Caddesi üzerinden Atatürk Anıtı'na yürüdü.

Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler için "Şehitler ölmez, vatan  bölünmez" sloganları atan grup, saygı duruşunda bulunarak, İstiklal Marşı'nı  okudu.

MHP İl Başkanı Aras, burada yaptığı açıklamada, Türkiye'nin tarih  yazdığını, Türk milletinin de kahramanlarına sahip çıktığını söyledi. Artık sözün  bittiğini ve devletin harekete geçtiğini ifade eden Aras, "Türk milleti,  varlığına, birliğine ve bekasına göz diken odaklarla tarihi bir hesaplaşma  sürecine girmiştir. Şimdi Türk ordusu sınır ötesinde operasyonlar yapıyor. 12  gündür terörü defetmek için canını ortaya koyuyor. Türkiye, ihanet yuvalarını tam  12'den vuruyor." diye konuştu.

Aras, Türkiye'nin beka mücadelesinin gittikçe ağırlaştığını ancak Türk  milletinin dost görünümlü düşmanları artık iyi bildiğini vurgulayarak, şunları  kaydetti:

"Dün FETÖ'nün sırtını sıvazlayanlar, bugün güney sınırımızda PKK'nın,  YPG'nin, PYD'nin sırtını sıvazlıyor. Teröristlerle ülkemizi ablukaya almaya  çalışıyor ama unutuyorlar ki ülkemiz yazılan senaryoları görüyor. Mehmetlerimiz,  karadan ve havadan inanmış bir mücadele ile düşmana vuruyor, yankısı düşmandan  geliyor, iş birlikçiden çıkıyor. Burseya Dağı'nda bayrağımız dalgalanıyor, bir  düşmanlar hopluyor, bir de içerideki hazımsızlar gocunuyor. 915'inci tepeye şanlı  bayrağımız dikiliyor, sözde aydınlar, siyaset artıkları yerinden zıplıyor.  Köyler, dağlar, taşlar terörden temizleniyor, mazlumlar ferahlıyor, teröristler  kaçıyor. 'Beklemesinler.' diyecek kadar canını bu vatana feda edenler oldukça bu  millet yenilmez, bu bayrak inmez, bu ezan dinmez."

Aras'ın konuşmasının ardından şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu,  harekatın başarıya ulaşması için dua edildi.

ÇORUM/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN