Cristiano Ronaldo, Portekiz formasıyla 100 golü geçerek tarih yazdı

Cristiano Ronaldo, Portekiz formasıyla 100 golü geçerek tarih yazdı

Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, ülkesinin UEFA Uluslar Ligi'nde İsveç ile oynadığı maçta iki gol attı. Portekiz'in 2-0 kazandığı maçta Ronaldo, A Milli Takım forması altında 100 golü geçmiş oldu. Ronaldo dışında dalya diyen ve 100 golü geçen diğer isim İranlı Ali Daei olmuştu.

Cristiano Ronaldo, Portekiz'in UEFA Uluslar Ligi'nde İsveç'i 2-0 yendiği maçta iki gol attı. Ronaldo böylece A Milli Takım forması altında 100 golü geçmiş oldu. Ronaldo, dışında dalya diyen ve 100 golü geçen diğer isim İranlı Ali Daei olmuştu

Portekiz A Milli Takımı ile 165 maçta 101 gol ve maç başına 0,61 gibi müthiş bir ortalama yakalayan Ronaldo, bu alanda İran adına 109 gol atan Ali Daei'nin ardından ikinci sırada yer alıyor.

RONALDO'NUN 8 GOLÜ KALDI

Ronaldo gelecek dönemde 8 gol daha atarsa Ali Daei ile birlikte A Milli Takım seviyesinde en çok gol atan oyuncu olacak. Eğer 9 ve üzerinde atarsa bu unvana tek başına sahip olacak

MESSİ 70 GOL ATTI

Puskas 84 golle üçüncü sırada yer alırken Lionel Messi Arjantin adına 70 golle ilk 15 oyuncu arasında bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN