Çukur'da Cumali kimdir? Necip Memili kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Çukur'da Cumali kimdir? Necip Memili kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Çukur'da yeni sezonda Cumali var. Peki Cumali kimdir? Cumali karakterine hayat veren oyuncu Necip Memili kimdir? Kaç yaşında, nerelidir? Yazımızda Çukur'un Cumalisi ve ona hayat veren Necip Memili hakkında merak edilen her şeyi bulabilirsiniz.

Show TV 'DE Çukur 34. bölüm ile yeni sezona fırtına gibi bir giriş yaptı. İzleyiciler yeni bölümde en çok da 'Cumali kimdir? Necip Memili kimdir?' sorularını sordu. Cumali'nin mahallesine dönerek tüm dengeleri değiştireceği dizide, karakteri canlandıran isim Necip Memili olacak. Haberimizde hem Çukur yeni sezon ilk bölümü izleyemeyenler için izleme linkini bulabilir hemde Cumali ve Necip Memili hakkında merak ettiğiniz her şeyi öğrenebilirsiniz. 

ÇUKUR'DA CUMALİ KİMDİR? 

Show TV ekranlarında yayın hayatına devam eden Çukur dizisinin Cumali'si Necip Memili merak edilmeye başlandı ve dün gece googlede trends oldu. Cumali Çukur dizisinde bu güne kadar adı var kendi yok karakterdi. Yeni sezonda Cumali'de Çukur'a indi. İdris Koçovalı'nın kapalı kapılar arkasındaki oğlu Cumali Koçovalı artık hapiste değil mahallededir. Cumali, yeni sezonda Necip Memili tarafından canlandırılacak. 

18-09/18/ukur-cumali.jpg

Yıllardır hapishanede olan ve aileden kimseyle görüşmeyen Cumali, tüm dengeleri değiştirecek. Başarılı oyuncu Memili, ‘Çukur’a katılmayı şu sözlerle özetledi: “Başladığı günden beri büyük beğeniyle izlenen, çok iyi oyuncu kadrosu ve ekibi olan bir diziye dahil olmak benim için hem çok keyifli hem de çok heyecan verici. Ay Yapım ile ‘Yaprak Dökümü’ ve ‘Şahsiyet’ten sonra birlikte çalıştığımız üçüncü proje olacak. Her zaman çalışmaktan keyif aldığım bir yapım şirketi ve tekrar yollarımızın kesişmesi, böyle bir projede bir arada olmak benim için hem keyif hem de gurur verici.”dedi. 

18-09/18/necip-memili-kimdir.jpg

NECİP MEMİLİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA NERELİ? 

27 Mayıs 1980 tarihinde Adana’da doğan Necip Memili, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu. Üniversite yıllarından bu yana birçok tiyatro oyununda yer alan oyuncu halen Moda Sahnesi’nde tiyatro oyunlarına devam etmektedir.

Dizi kariyerine 2006 yılında ‘Yaprak Dökümü’ ile başlayan oyuncu, ‘Dila Hanım’ dizisindeki Azer rolü ile dikkat çekmiştir. ‘Hanımın Çiftliği’, ‘Yalan Dünya’, ‘Bedel’, ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ ve ‘Dolunay’ gibi yapımlarda rol alan Memili, son olarak oynadığı Ay Yapım imzalı ‘Şahsiyet’teki performansıyla büyük beğeni topladı.

‘Halam Geldi’, ‘Sürgün İnek’, ‘Yok Artık’ ve ‘Kaçma Birader’ gibi sinema filmlerinde rol alan oyuncu, ‘Çukur’ dizisinde Koçovalı Ailesi’nin en büyük kardeşi Cumali’ye hayat veriyor.

Yer aldığı projeler şu şekilde;

Yıl    Proje    Rol

2005    Beşinci Boyut    Ali

2006    Selena    Deli

2007    Arka Sokaklar    Nevzat

2007    Hakkını Helal Et    Mahkum

2007    Bez Bebek    Selman

2007    Pusat    Taksici

2007-2008    Yaprak Dökümü    Serkan

2008    Gece Gündüz    Nuri

2009    Hanımın Çiftliği    Zaloğlu Ramazan

2010    Kukuriku – Kadın Krallığı

2010    Nene Hatun

2011    Firar    Fikret

2011    Ay Büyürken Uyuyamam    Fırıldak Necmi

2011    Sümela’nın Şifresi: Temel    Ali Kemal Sözer

2011    Lüks Otel

2012    Yalan Dünya    Cumali

2012-2013    Dila Hanım    Azer Barazoğlu

2013    Moskova’nın Şifresi: Temel    Ali Kemal Sözer

2014    Ulan İstanbul    Doğan

2014    Sürgün İnek    İmam Ahmet

2015    Bedel    Vedat

2015    Guruldayan Kalpler    Yaşar

2015    Yok Artık!    Ahmet

2016    Kaçma Birader    Kadir

2016    Kehribar    Musa

2016    Muhteşem Yüzyıl Kösem    Evliya Çelebi

2017    Dolunay    Hakan

2018    Şahsiyet    Tolga

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN