Cumhurbaşkanı Danışmanı Şeyda Nur Karaoğlu kimdir? Erdoğan'ın yeni danışmanı

Cumhurbaşkanı Danışmanı Şeyda Nur Karaoğlu kimdir? Erdoğan'ın yeni danışmanı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni Cumhurbaşkanı Danışmanı Şeyda Nur Karaoğlu oldu. Peki Erdoğan'ın yeni danışmanı Şeyda Nur Karaoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? İşte atama kararı yayınlanan Karaoğlu hakkında bilgiler...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Cumhurbaşkanı Danışmanlığına Şeyda Nur Karaoğlu atandı.

ŞEYDA NUR KARAOĞLU KİMDİR?

Şeyda Nur Karaoğlu'nun kim olduğu merak ediliyor. Henüz yaşı, evlilik bilgileri açıklanmayan Karaoğlu'nun tabip olduğu, 2015 yılında atamasının yapıldığı öğrenildi.

Rize’nin Çayeli'li ilçesinde doğan Karaoğlu 2011 – 2014 yılları arasında Londra Üniversitesi'nde bulundu. Ardından Harvard Üniversitesi, Jean Monnet Fransız Lisesi ve Colombia Üniversitesi'nde eğitim gördü.

Şeyda Nur Karaoğlu Pazarlama Uzmanı olarak da biliniyor. George Washington Üniversitesi'nde 2018 yılında İslamafobi ile alakalı makale kaleme almıştır.

Şeyda Nur Karaoğlu hakkında hiçbir bilgi şu an için mevcut değildir. Cumhurbaşkanlığından da Şeyda Nur Karaoğlu hakkında hiçbir açıklama gelmezken; merakla; Şeydanur Karaoğlu’nun kim olduğunun açıklanması kamuoyu tarafından beklenmektedir.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN