Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz şehitleri için Millet Camii'nde Kur'an-ı Kerim okudu

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz şehitleri için Millet Camii'nde Kur'an-ı Kerim okudu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliklerden "Hatm-i Şerif Merasimi"nde Kur'an-ı Kerim okudu.

15 Temmuz Şehitleri için yurt genelinde anma programları düzenleniyor. Ankara'daki törenler de devlet erkanının katılımı ile sürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi içinde bulunan Beştepe Millet Camii'ndeki anma programında, 15 Temmuz şehitleri için Kur'an-ı Kerim okudu.

Törene, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı katıldı. 

18-07/15/duaa

15 TEMMUZ PROGRAMI

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla yurt genelinde anma programları ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet Camisi'nde düzenlenen "Hatm-i Şerif Merasimi"nin ardından, şehit yakınları ve gazilerle yemekte bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı akşam saat 21.00'de ise 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde halka hitap edecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN