Cumhurbaşkanı Erdoğan konvoyunu iki kez durdurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan konvoyunu iki kez durdurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ellerinde Türk bayraklarıyla kendisini bekleyen vatandaşları görünce konvoyunu iki kez durdurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afyonkarahisar'a gitmek üzere saat 11.20'de Tarabya Köşkü'nden çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı'na ilerlerken yol kenarında ellerinde Türk bayraklarıyla bekleyenleri görünce konvoyunu iki kere durdurdu.

18-02/17/cumhurbaskani-erdogan-konvoyunu-iki-kez-durdurdu-10844493

Cumhurbaşkanı Erdoğan, makam aracıının içinden kendisine sevgi gösterisinde bulunanlarla bir süre sohbet etti.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN