Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bedelli askerlik yorumu: Konuşalım değerlendirelim

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bedelli askerlik yorumu: Konuşalım değerlendirelim

Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları kurucu üyesi ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın eşi Selma Yazıcı Ak Parti'nin iftarı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bedelli askerlikle ilgili soru sorduğunu Erdoğan'ın da "Söz vermeyeyim ama, Binali Beyle konuşalım değerlendirelim" değini sosyal medya hesabından paylaştı. Bu sözler sosyal medyada günün en çok konuşulan konularından biri oldu.

Geçen hafta BBP Genel Başkanı Mustafa Destici tarafından gündeme getirilen bedelli askerlikle ilgili Başbakan Binali Yıldırım ile Milli Savunma Bakanı Fikri Işık "Gündemimizde yok" açıklaması yapmıştı.

Bedelli askerlik bekleyenlerin hayal kırıklığı ile karşıladığı açıklamaların ardından umutları yeniden tazeleyen mesaj ise beklenmedik bir yerden geldi. AHaber'in haberine göre, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları kurucu üyesi ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın eşi Selma Yazıcı, İstanbul'da 9 Haziran'da düzenlenen AK Parti İstanbul İl Başkanlığı iftarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aralarında geçen bir diyaloğu sosyal medya hesabından paylaştı.

'BİNALİ BEY'LE KONUŞALIM, DEĞERLENDİRELİM'

Selma Yazıcı, bedelli askerlikle ilgili sorusu üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Söz vermeyeyim ama Binali Bey'le konuşalım, değerlendirelim" değini yazdı. Yazıcı'nın bu paylaşımları bedelli askerlik bekleyenleri heyecanlandırırken, bir anda sosyal medyada da gündem oldu.

İşte Selma Yazıcı'nın bedelli askerlik bekleyenleri heyecanlandıran o tweetleri:

 

17-06/11/cumhurbaskani-erdogan-dan-flas-bedelli-askerlik-yorumu-9293333

17-06/11/fft16_mf9293328

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN