Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan 'Ahed Tamimi' mesajı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan 'Ahed Tamimi' mesajı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Filistinli 'Cesur Kız' Ahed Tamimi'nin serbest bırakılmasına ilişkin, "İsrail’in zulmüne karşı duran Ahed Tamimi nihayet özgürlüğüne kavuştu. Ahed Tamimi'nin şahsında bütün Filistin halkını selamlıyor, Filistin'in özgürlüğüne vesile olmasını diliyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İsrail’in zulmüne  karşı duran Ahid Et-Temimi'nin özgürlüğüne kavuştuğunu belirterek, "Ahed  Tamimi’nin şahsında bütün Filistin halkını selamlıyor, Filistin’in özgürlüğüne  vesile olmasını diliyorum." ifadesini kullandı. 

Oktay, Twitter hesabından, İsrail'in serbest bıraktığı Ahid  et-Temimi'ye ilişkin paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı  Oktay, "İsrail’in zulmüne karşı duran Ahed  Tamimi nihayet özgürlüğüne kavuştu. Ahed Tamimi'nin şahsında bütün Filistin  halkını selamlıyor, Filistin'in özgürlüğüne vesile olmasını diliyorum."  değerlendirmesinde bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN