Cüneyt Arkın'dan Star Wars'a gönderme: Gerici bir film

Cüneyt Arkın'dan Star Wars'a gönderme: Gerici bir film

Türk sinemasının 101. yılı kutlamaları etkinliğine katılan ünlü oyuncu Cüneyt Arkın Star Wars (Yıldız Savaşları) filmine ilişkin 'gerici bir film' değerlendirmesinde bulundu.

Türk Sineması'nın 101. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen "Türk Sineması'nda Yıldızlar Geçidi" programında ünlü oyuncular bir araya geldi. Beraber oynadıkları filmden bir replik gösterildikten sonra Filiz Akın ile Cüneyt Arkın sahneye çıktı. Sahneye gelen ikili eski günleri anımsayarak birbirlerine sarıldı ve duygu dolu anlar yaşadı.

Arkın: Star Wars gerici bir film

Gecede emeği geçenlere teşekkür eden Cüneyt Arkın, “Filiz Hanımla çok filmler çektik onu öz kızım gibi severim. Star Wars gerici bir film orada mistisizm var. Biz sinemaya geldiğimizde Türkiye'nin nüfusu 30 milyon vardı. O günlerden bu günlere bizi yalnız bırakmadığını için sizlere çok teşekkür ederim. Türk halkı çok büyük ve vefalıdır. Ama o büyüklüğünün farkında değildir" dedi. Filiz Akın ise, “Bugünlerde Star Wars filmi çok gündemde ama ben daha önemlisi ile birlikteyim. 'Dünyayı Kurtaran Adam'la birlikteyim" dedi.

DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN