Dani Alves Juventus'a imza için Torino'da

Dani Alves Juventus'a imza için Torino'da

Brezilyalı futbolcu Dani Alves, 8 sene formasını terlettiği Barcelona'nın ardından Juventus'a transfer olmak için bugün Torino şehrine gitti. 2 yıl için yaklaşık 4 milyon euro alacak futbolcu, bugün sağlık kontrolünden geçti.

Barcelona'da 8 yıldır forma giyen Dani Alves, Juventus'a transferi için işlemlere başladı.

33 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun dün akşam İtalya'nın Torino şehrine geldiği ve bugün sağlık kontrolünden geçtiği belirtildi.

16-06/27/cl85gplusaa0w48.jpg

Sağ bek mevkisinde oynayan Dani Alves için herhangi bir bonservis bedeli ödenmeyeceği, İtalya basınında yer alan haberlerde futbolcunun 2 yıllık anlaşma imzalayacağı ve yıllık yaklaşık 4 milyon euro kazanacağı bildirildi.

16-06/27/cl85hfqwkaaojjj.jpg

Avrupa'da daha önce Sevilla ve Barcelona formaları giyen Dani Alves'in kariyerinde 3 UEFA Şampiyonlar Ligi, 2 UEFA Avrupa Ligi, 4 UEFA Süper Kupa, 6 La Liga, 5 İspanya Kupası, 6 İspanya Süper Kupası şampiyonluğu bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN