Darbe Araştırma Komisyonu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eniştesini dinleyecek

Darbe Araştırma Komisyonu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eniştesini dinleyecek

Darbe Araştırma Komisyonu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın girişimi haber aldığını söylediği eniştesi Ziya İlgen'i dinleyecek.

15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırmak üzere kurulan Meclis Komisyonu Ekim ayında dinleyeceği isimleri belirledi. Listede Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın girişimi haber aldığını söylediği eniştesi Ziya İlgen de, girişimi 14 Temmuz’da Türkiye’ye bildirdiğini söyleyen Rusya Devlet Başkanı Putin’in danışmanı Alexandr Gudin de var.

ESKİ GENELKURMAY BAŞKANLARI DA DİNLENECEK

Ayrıca listede eski Genelkurmay Başkanları Yaşar Büyükanıt, Hilmi Özkök, Işık Koşaner, İlker Başbuğ, Necdet Özel, eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, eski İçişleri Bakanlarından İdris Naim Şahin, Diyarbakır Büyükşehir Beleidye Başkanı Gültan Kışanak ve Emin Arslan da bulunuyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN