Darbeci Öztürk'ün fotoğrafları evinin yakınında çöpten çıktı

Darbeci Öztürk'ün fotoğrafları  evinin yakınında çöpten çıktı

Darbe girişiminin kritik ismi FETÖ'cü eski YAŞ üyesi Akın Öztürk'ün fotoğrafları ve bir yaka kartı, eşinin yaşadığı evin yakınındaki çöpte bulundu.

FETÖ'cü ihanet çetesinin 15 Temmuz darbe girişimine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan eski YAŞ üyesi Akın Öztürk'ün fotoğrafları ve bir yaka kartı, eşinin yaşadığı evin yakınındaki çöpte bulundu.

ASKİ EKİPLERİ BULDU

Edinilen bilgiye göre, Çankaya ilçesi Dodurga Mahallesi Çiçek Caddesi ile Susam Caddesi kesişiminde su borusu patladığı ihbarını alan Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekipleri, olay yerine geldi.

Ekipler, çalışmanın yürütüldüğü noktanın yakınındaki çöpte, fotoğraf baskılarından kesilmiş halde Öztürk'e ait askeri üniformalı fotoğraflar ile yaka tanıtma kartı buldu. 

EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

ASKİ çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çöpten çıkan fotoğraflar ile kartı incelemek üzere emniyete götürdü.

Bu arada Öztürk'ün eşinin, yaklaşık 2 ay önce yeni olayın yaşandığı bölgeye taşındığı öğrenildi.

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN