David Bowie’nin yeni canlı albümü 20 Kasım’da yayında

David Bowie’nin yeni canlı albümü 20 Kasım’da yayında

Müzik ikonlarından David Bowie’nin, “Brilliant Live Adventures” serisinin ikinci albümü olarak Aralık 1995’te Birmingham’da kaydettiği “No Trendy Réchauffé”nin canlı albümü 20 Kasım'da dinleyicilerle buluşacak.

“No Trendy Réchauffé” (Live Birmingham 95), Bowie’nin 1990’lardan altı canlı albümden oluşacak olan “Brilliant Live Adventures” serisinin ikinci yayını olarak dinleyicilere sunulacak.

Artfulliving‘in Pitchfork‘ten aktardığı habere göre; Albüm, canlı sete ek olarak o dönemde tekli olarak piyasaya sürülmesi planlanan “Hallo Spaceboy” şarkısının ikinci bir versiyonunu da içerecek.

1995'TE KAYDEDİLDİ

“No Trendy Réchauffé” albümünün canlı performansı Big Twix Mix Show festivalinin bir parçası olarak 13 Aralık 1995’te Birmingham’da yer alan National Exhibition Centre’da kaydedilmiş.

İlk canlı albüm, “Ouvrez Le Chien” (Live Dallas 95), temmuz ayında paylaşılmıştı.

20 KASIM'DA YAYINDA

“Brilliant Live Adventures” serisinin ikinci canlı albümü “No Trendy Réchauffé” (Live Birmingham 95), 20 Kasım’da dinleyicilerle paylaşılacak. Üçüncü canlı albüm ise yıl sonundan önce tamamlanacak ve 2021’de yayımlanacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN