Davutoğlu: Kaos ve şiddet istiyorlar

Davutoğlu: Kaos ve şiddet istiyorlar

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ankara Yenimahalle'de düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, birilerinin Türkiye'nin küresel güç olmasını engellemek istediğini belirterek, "Kaos ve şiddet istiyorlar" dedi.

MİT TIR'larının Bayırbucak köylerine yaptığı vatan görevlerini dünyaya şikayet edenlere haddini bildirecek miyiz?

Bunlar 2002 yılında kalan zillet içindeki dönemi istiyorlar. 

73 vilayete gittim. Başka giden var mı? Bahçeli gidebilir mi? Kılıçdaroğlu gidebilir mi? Kılıçdaroğlu küçük gruplarla geziyor. O şimdi biraz meşgul. Hayal kuruyor hayal. 

Yenimahalle hep bir adım önde. Onlar konuşur... Bugün bir büyük hedefi daha önümüze koyduk. Ağustos ayında ilk prototip yapılacak. Türkiye Cumhuriyeti markalı milli otomobili yapıyoruz.

"Kaos istiyorlar, şiddet istiyorlar"

Birileri Türkiye'nin 2023'te küresel güç olmasını engellemek istiyor. İzzetli Türkiye'ye var mısınız? Bunlar 2002 yılındaki zillet ülkesini istiyorlar. Kaos istiyorlar, şiddet istiyorlar. Sizler bunlara hadlerini bildirecek misiniz? Biz koalisyon değil, istikrar istiyoruz. Kaos değil yeniden yükseliş istiyoruz diyecek misiniz?

"Kılıçdaroğlu uyuyor, uyanıyor eline kağıt veriyorlar onu okuyor"

Bahçeli milliyetçi nutuklar atıyor, 81 vilayete gidebilir mi? Kılıçdaroğlu küçük vilayetlerde küçük topluluklara hitap ediyor. Şimdi o biraz meşgul, hayal kuruyor. Vakti olduğunda gelir sizle oyun oynar. Biz Et ve Süt Kurumu'nu kurduk zaten, bu adam uyuyor. Bi uyanıyor, eline kağıt veriyorlar onu okuyor. Proje diye bizim uyguladığımız merkez Türkiye projesini söylüyor. Oy kullanacağı sandığı bulamayan adama oy tevdih edilir mi? Biz 2023'e giderken onlar hayallerle uğraşıyorlar.

"Ankara'yı daha iyi bir hale getireceğiz"

Ankara'ya Gerede'den içme suyunu getirirken dünyanın en uzun boru hattını kurmuş olacağız. Şentepe'den, Yenimahalle'ye artık teleferik iniyor teleferik. Bütün bu metro hatlarını, Ankara'yı en iyi şekle getirerek tamamen daha iyi bir hale getireceğiz. Yenimahalle'ye spor fabrikası kuruyoruz. Birçok gençlik hizmeti getiriyoruz.

"Başta emekliler olmak üzere"

7 Haziran'da Türkiye'de kaos senaryosu kuranlara izin vermeyin. Başta emekliler olmak üzere taşeronlar ve diğer sosyal kesimlerin sorunlarını bir bir çözeceğiz. Yargı reformu yapacağız. Başta Ankara olmak üzere bütün şehirleri çağdaş şehirler haline getirme çabasını sürdüreceğiz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN