DBP Elazığ İl Başkanı Koç tutuklandı

DBP Elazığ İl Başkanı Koç tutuklandı

Elazığ'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan, DBP İl Başkanı Nafiz Koç'un da aralarında yer aldığı 11 zanlı tutuklandı.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığınca terör örgütü PKK'ya yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan DBP İl Başkanı Nafiz Koç ve HDP Alacakaya İlçe Başkanı Suat Yavuz ile il ve ilçe yöneticilerinin de bulunduğu 11 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen ve savcılıktaki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan 11 zanlı, "terör örgütüne üye olmak" ve "örgüt propagandası yapmak" suçlarından tutuklandı.

Firari bir zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince kent merkezi ile Alacakaya, Palu ve Karakoçan ilçelerinde 2 Kasım'da 14 adrese düzenlenen operasyonda, aralarında DBP İl Başkanı Nafiz Koç ve HDP Alacakaya İlçe Başkanı Suat Yavuz'un da bulunduğu 11 kişi gözaltına alınmıştı.

ELAZIĞ/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN