DEAŞ, Azez'de bomba yüklü araç patlattı | Son dakika haberleri

DEAŞ, Azez'de bomba yüklü araç patlattı | Son dakika haberleri

Azez ilçesinde kaymakamlık binası yakınlarında bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında 23 kişi hayatını kaybederken, 71 kişi ise yaralandı.

Suriye’nin Halep kentine bağlı Azez ilçesinde kaymakamlık binası yakınlarında bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında 23 kişi hayatını kaybederken, 71 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Suriye’nin Halep kentine bağlı Azez ilçesinde öğle saatlerinde DEAŞ terör örgütü tarafından bombalı araçla saldırı düzenlendi.

Azez’deki kaymakamlık binası yakınlarında halkın yoğun olarak bulunduğu pazarda gerçekleşen terör saldırında 23 kişi hayatını kaybederken, 71 kişi ise yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesine getirildi. Durumu hafif olan yaralılar muhaliflerin kontrolündeki Suriye’deki hastanelere kaldırıldı.

20 YARALI KİLİS'E GETİRİLDİ

DHA: Azez'de terör örgütü DEAŞ tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen saldırı sonrası Kilis Devlet Hastanesi'ne 20 yaralı getirildi.

KİLİS/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN