DEAŞ'tan yeni tehdit! Messi'den sonra şimdi sıra Neymar'da

DEAŞ'tan yeni tehdit! Messi'den sonra şimdi sıra Neymar'da

Rusya'da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası öncesinde saldırı tehditlerini artıran terör örgütü IŞİD, geçtiğimiz günlerde yayınladığı Lionel Messi'li görselden sonra şimdi de Neymar'ı hedef aldı

DEAŞ terör örgütü yandaşları daha önce Rusya'da yapılacak 2018 Dünya Kupası'nda stadyumları havaya uçurmakla tehdit etmiş ve paylaştıkları fotoğrafta Messi'yi kan ağlarken göstermişlerdi.

17-10/29/jwgse_1509109582_927.jpg


Kanlı terör örgütünün yeni tehdidin bu kez Neymar yer alıyor. PSG'nin süper yıldızı Neymar'ı elinde bıçak olan bir DEAŞ militanının önünde diz çökmüş ve ağlayarak gösteren bir fotoğraf paylaşıldı. Yerde de Messi'nin yattığı görülüyor. Montajlanan fotoğrafla birlikte ise 'Biz müslüman ülkelerde güvende olmadıkça siz eğlenemeyeceksiniz' yazısı da yer alıyor.

17-10/29/34564757.jpg


Önümüzdeki yaz Rusya'da düzenlecek olan 2018 Dünya Kupası'na DEAŞ tehditleri sürerken, ülkede güvenlik önlemlerinin en üst seviyede olacağı belirtiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN