Dekar Kıyıbahçe’de yeni etap satışları başladı

Dekar Kıyıbahçe’de yeni etap satışları başladı

Kovid-19 pandemisi ile birlikte doğayla iç içe, bahçeli yaşam alanına sahip konut satışları dikkat çekiyor. Bu anlayışla Ömerli’de inşaa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde birinci ve ikinci etap satışları tamamlandı.

DENİZHAN ERKOÇ / KARAR

Bahçeli ev konsepti ile iki etabının satışları tamamlanan Dekar Kıyıbahçe’de yeni etap satışları başladı. Dekar Yapı tarafından Çekmeköy Ömerli’de inşaa edilen proje, covid-19 pandemisi sonrası doğayla iç içe, bahçeli yaşam alanına sahip olmak isteyenlerin ilgisini çekiyor. Dekar Kıyıbahçe projesinin üçüncü ve dördüncü etap satışlarına başlandı. Ev sahibi olmak isteyenler için projeye özel anlaşmalı bankalardan uygun kredi faizi fırsatları sunuluyor. Üçüncü etabının Nisan 2021’de teslim edileceği projede son olarak satışa sunulan dördüncü etap bahçeli evlerin teslimleri ise Ağustos 2021’de başlayacağı bildirildi. Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, covid-19 pandemisi nedeniyle bahçeli konut projelerine talebin arttığını hatırlattı: “Salgın sürecinde sadece Türkiye değil tüm dünya önemli bir sınavdan geçiyor. Bu süreçte hemen hemen her sektörde ciddi değişimler yaşanıyor ve bunun devam edeceğini görebiliyoruz. Gayrimenkul sektöründe de talepler bu doğrultuda şekilleniyor. Konut alıcılarında bahçeli ev tercihi hep ilk sırada olmasına rağmen, yeterli arz olmaması nedeniyle bahçeli ev satışları toplam konut satışı içinde küçük bir oran oluşturuyordu. Deprem gerçeği ve peşinden gelen pandemi süreci, konut alıcılarının öncelikli tercihlerinin, az katlı ve bahçeli ev alma yönünde değişmesine sebep oldu.” Dekar Kıyıbahçe ve Bahçeşehir’de inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir projelerindeki bahçeli evlerin çok hızlı satıldığını söyleyen Salih Kuzu, “İstanbul’un müsait her bölgesinde bahçeli ev inşa etmeye devam etmek istiyoruz” dedi.

BİYOLOJİK GÖLET KIYISINDA YAŞAM

Projede, toplam 244 adet bahçeli dubleks ev bulunuyor. Evler, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle brüt 141 m² ve 200 m² arasında değişiyor. Tüm evlerin 40 m² ile 200 m² arasında değişen bahçeleri ve biyolojik gölete kıyısı bulunuyor. Dekar Kıyıbahçe projesinden konut sahibi olanlar, bahçeli bir hayatın yanı sıra birbirinden farklı imkanlar sunan sosyal hayatı ile de buluşacaklar. Projenin içerisinde yarı olimpik açık yüzme havuzu, 2 adet çocuk parkı, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, spor merkezi, sauna, kafe alanı ve bir market bulunuyor.  

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN