Demet Özdemir'den 'Türkan Şoray' itirafı

Demet Özdemir'den 'Türkan Şoray' itirafı

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Yeşilçam tadında gerçekleştirilecek bir projede Türkan Şoray'ı oynamak istediğini belirtti.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin oyuncusu Demet Özdemir, marka yüzü olduğu şampuan firmasının tanıtım lansmanında konuştu.

Ünlü oyuncu, ileride bir seri katili canlandırmanın kendisi için heyecan verici olacağını söylerken, “Sürpriz bir film projem var. Dizilerde oynamadan önce tiyatro eğitimi aldım. Fakat hiç tecrübe edemedim. Çok isterim tiyatroda oynamayı.” dedi.

Demet Özdemir “Sanat camiasından kimin hayatını canlandırmak istersiniz?” sorusuna ise “Türkan Şoray’ı canlandırmak isterim. O Yeşilçam dünyasını ve sinemasını canlandırmayı isterdim” diye yanıt verdi.

"İZDİHAMDAN KORKARIM"

Geçen hafta İtalya’da bir televizyon programına katılan Özdemir’e ‘Erkenci Kuş’ dizisindeki eski rol arkadaşı Can Yaman’ın gittiği her ülkede izdihamla karşılaşması soruldu. Özdemir, “Ben de izdiham yoktu. Şu anda tercihimde olmazdı. Çünkü çok korktum” dedi. Özdemir, özel hayatında kimse olmadığının da altını çizdi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN