Demirtaş: Nevruz'da Öcalan görüntüsü etkili olurdu

Demirtaş: Nevruz'da Öcalan görüntüsü etkili olurdu

HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Nevruz'da Öcalan'ın görüntülü mesaj vermesinin etkili olacağını söyledi

HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Demirtaş, Nevruz'da Abdullah Öcalan'ın mesajının görüntülü vermesinin etkili olacağını söyledi.

Sekreterya ile ilgili kamuoyunda tartışılan isimlerin tamamıyla doğru olduğunun söylenemeyeceğini söyleyen Demirtaş, kesin bilginin önümüzdeki günlerde açıklanacağını aktardı.

Kürt sorunu yoktur demenin mantıklı bir yaklaşım olmadığını da dile getiren Demirtaş, ''Maden Kürt sorunu yok o zaman niye bu adımlar atılıyor'' dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN