Deniz Seki, hapiste dini terapi uygulamasına katıldı

Deniz Seki, hapiste dini terapi uygulamasına katıldı

Bakırköy Kadın Cezaevinde hapis yatan şarkıcı Deniz Seki'nin dini terapi uygulamasına katıldığı ortaya çıktı.

Bağcılar Müftüsü Hasan Hüsnü Sula, "Hazırladığımız 'Bir Ayet, Bir Hadis, Bir İlmihal' kitapçığını Deniz Seki her gün okuyup vaizin karşısına çıkıyor. Dini bilgiler içeren derslere eksiksiz devam ediyor. Duamız odur ki, inşallah bir gelişme kaydetmiştir" dedi. 

Bakırköy Kadın Cezaevinde bulunan ünlü şarkıcıya verdikleri 'dini terapi' uygulamasının yaygınlaştırılacağını belirten Sula, "Uygulama, sığınma evleri ve hastanelerdeki psikolojik çöküntü içinde, moral değerler açısından zor durumdaki vatandaşları da kapsayacak" şeklinde konuştu.

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN