Denizli'de sığınmacılara biber gazı sıkan polise soruşturma

Denizli'de sığınmacılara biber gazı sıkan polise soruşturma

Denizli'de İl Göç İdaresi Müdürlüğü önünde bekleyen gruba biber gazı sıkan polis memuru geçici olarak görevden uzaklaştırılarak hakkında soruşturma başlatıldı.

Denizli İl Göç İdaresi Müdürlüğü önünde bekleyen gruba biber gazı sıktığı görüntüleri yayınlanan polis memurunun geçici olarak görevden uzaklaştırılarak, hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Denizli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Pamukkale ilçesindeki İl Göç İdaresi Müdürlüğü'nün önünde sıra almak isteyen yaklaşık 450 kişinin bulunduğu bir ortamda oluşan arbedenin önlenmeye çalışıldığı sırada meydana gelen olayın, haberlere yansıdığı anımsatıldı.

GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Uluslararası Koruma Başvurusunda Bulunma ve Uluslararası Koruma Başvuru sahiplerine, her pazartesi günü Denizli İl Göç İdaresi Müdürlüğü'nde başvuruda bulunma ve kimlik yenileme işlemleri için sıra verilmektedir. Kimlik yenileme işlemleri için Denizli İl Göç İdaresi Müdürlüğünde sıra almak isteyen yaklaşık 450 kişinin bulunduğu bir ortamda oluşan arbedenin önlenmeye çalışılması sırasında meydana gelen olay ile ilgili inceleme ve soruşturma başlatılmış olup, ilgili polis memuru geçici olarak görevden uzaklaştırılmıştır."

DENİZLİ/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN