Denizli'deki 5.5'lik deprem Burdur'da da hissedildi

Denizli'deki 5.5'lik deprem Burdur'da da hissedildi

Merkez üssü Denizli'nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen deprem, Burdur kent merkezi ve ilçelerinde de hissedildi. Burdur Valisi Hasan Şıldak, "Vatandaşlarımızda endişeye mahal verecek herhangi bir durumun olmadığını paylaşmak istiyoruz" dedi.

Burdur Valisi Hasan Şıldak, gazetecilere yaptığı açıklamada, depremde Denizli'de can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu dile getirdi.

Depremin merkez üssünün, Burdur il sınırına oldukça yakın olduğunu belirten Şıldak, "Sabah saatlerinde 5'in üzerinde bir büyüklükte deprem kaydedildi. İl taramamızı yaptık. Özellikle Yeşilova, Tefenni ve Gölhisar ilçelerimizde ve kent merkezimizde hissedildi." dedi.

Şıldak, Burdur'un köylerindeki konutlarda herhangi bir hasar olmadığını belirterek, "Can ve mal kaybının olmadığını biliyoruz. Vatandaşlarımızda endişeye mahal verecek herhangi bir durumun olmadığını paylaşmak istiyoruz. Bundan dolayı memnunuz. İnşallah tekrarları yaşanmaz. Artçı depremler de devam ediyor. Geçmiş olsun." diye konuştu.

BURDUR/AA

8 AĞUSTOS'TAKİ DEPREM İÇİN TIKLAYIN...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN