Denizlispor'un zirve yürüyüşü

Denizlispor'un zirve yürüyüşü

Spor Toto 1'inci Lig'de Altay'ı deplasmanda 3-1 yenen Denizlispor, Süper Lig yolunda taraftarına umut dağıttı.

Son 6 karşılaşmasının 5'ini kazanarak müthiş bir ivme yakalayan yeşil siyahlılar yeni teknik patronu Yücel İldiz yönetiminde 2'de 2 yaptı. İldiz'le çıktığı ilk maçta evinde Afjet Afyonspor'u 3-0 yenen Denizlispor, Altay'a da deplasmanda 3 gol atarak taraftarını mest etti. Bu sezon 3'üncü dış saha galibiyetini elde eden Ege ekibi 19 puana yükselmeyi başardı.

Deneyimli çalıştırıcı Yücel İldiz ise iddalı konuşarak, "Takımımızı hak ettiği Süper Lig'e çıkarmak için çabalayacağız" açıklamasını yaptı. 

Her hafta daha iyi bir görüntü ortaya koyacaklarını belirten tecrübeli teknik adam, "Geçen hafta taraftarımızın desteği ile çok güzel bir galibiyet almıştık. Bu havanın sürmesini istiyorduk. Maça iyi başladık ancak geriye düştük. Sonrasında toparlanıp ilk yarıyı 2-1 önde tamamladık. Zaten 3'üncü golü bulunca müsabaka lehimize döndü. Altay'ı da mücadelesinden ötürü kutluyorum. Takım savunmasında zaaflarımız var. Bunları düzelttikten sonra çok daha iyi bir Denizlispor izleteceğimizden şüphem yok" dedi.
Denizlispor, salı günü Türkiye Kupası'nda Sivas Belediyespor ile deplasmanda rakip olacak.

DENİZLİ/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN