Deportivo'da Ryan Babel pişmanlığı yaşanıyor

Deportivo'da Ryan Babel pişmanlığı yaşanıyor

Beşiktaş'ın devre arasında kadrosuna kattığı Ryan Babel, eski kulübü Deportivo La Coruna’yı pişman etti.

Fanatik'in haberine göre, Beşiktaş'ın devre arasında kadrosuna kattığı Ryan Babel, eski kulübü Deportivo La Coruna’yı pişman etti. La Liga’daki çıkışıyla siyah-beyazlı takımın yolunu tutan Hollandalı futbolcunun sürpriz ayrılığı, İspanyol ekibi için tam bir kırılma noktası oldu.

Babel'in vedasından sonra galibiyeti unutan Deportivo son 6 resmi maçında sıfır çekti. Mavi-beyazlı takım son galibiyetini 18 Aralık 2016’da Osasuna’ya karşı 2-0’lık skorla elde ederken, gollerden biri Babel’den gelmişti.

İspanyol ekibi, Babel'siz oynadığı 6 lig maçında 3 yenilgi, 3 beraberlik aldı ve ligde 16. sıraya kadar inip küme düşme hattına geriledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN